Jelen pivo
Header

Urban instinkt i ovu sedmicu ostaje na “Vrućem tronu”

Ljubitelji benda Urban instinkt pokazali su još jednom koliko im se sviđa nova pjesma “Španac”, te su ovaj bend drugu sedmicu zaredom smjestili na naš “Vrući tron”. Ponovo čestitke za prvo mjesto idu bendu Urban instinkt!

Bend Eho Radar se nije pomjerio u odnosu na prošlu sedmicu, tako da i dalje sa svojom pjesmom “Oprosti za bol” zauzimaju odlično drugo mjesto. Tradicionalno, jedan od  prošlosedmičnih noviteta – Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom “Naša noć” napravili su ogroman uspjeh i odmah se popeli do visokog trećeg mjesta, zahvaljujući vašim glasovima.

Dubioza kolektiv i grupa Retro su samo zamijenile prošlosedmične pozicije, tako da pjesma  “Take My Job Away” osvaja četvrto mjesto, a pjesma grupe Retro “U tvojim rukama” se nalazi na petoj poziciji.

Grupa Charna je izgubila prošlosedmičnu treću poziciju, pa njihov singl “Sanjaš” trenutno zauzima i dalje dobro 6. mjesto, dok je bend Subversion BL sa pjesmom “Motherpunkers” napredovao za jednu poziciju i sada zauzima 7. mjesto. Prošlosedmični novitet “Ja ću samo da šutim” u izvedbi Armina našao se na 8. poziciji naše “Top 10” liste.

Dvije nove stvari na „Top 10“ listi su pjesma „Kolsch“ sarajevskog benda InTheRoom i nova  pjesma „Žad“ još jednog sarajevskog  benda – Letu štuke.

Ne zaboravi da su glasovi publike ti koji odlučuju ko će svake sedmice zauzeti naš “Vrući tron”. Od tebe zavisi hoće li tvoj omiljeni bend osvojiti prvo mjesto na listi kvalitetne domaće muzike. Do nedjelje uveče glasaj i pomozi svom favoritu da zauzme zasluženo mjesto.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...