Jelen pivo
Header

Urban instinkt stigao na “Vrući tron”

Prošlosedmični novitet na našoj “Top 10” listi, pjesma “Španac” benda Urban instinkt, napravila je veliki uspjeh i zahvaljujući najvećem broju glasova publike zauzela prvo mjesto na “Vrućem tronu”. Čestitamo bendu Urban instinkt!

Bend Eho Radar sa pjesmom “Oprosti za bol”, nakon dvije sedmice provedene na vrhu naše liste, ove nedjelje zauzima visoko drugo mjesto, a bend Charna je takođe svoj prošlosedmični plasman pomjerio za jedno mjesto, te se sada nalazi na trećem mjestu sa singlom “Sanjaš”.

Grupa Retro sa  svojom pjesmom  “U tvojim rukama” ne prestaje da napreduje us vašu pomoć, pa se i ove sedmice dodatno približila “Vrućem tronu”, zauzevši odlično četvrto mjesto. Grupa Dubioza kolektiv sa pjesmom “Take My Job Away”, nalazi se na sredini naše liste, a 6. mjesto je ove sedmice rezervisano za grupu Tupas Mene i singl “Stranac”, koji su napredovali za jedno mjesto u odnosu na prošlosedmičnu listu.

Božo Vrećo se sa baladom “Krila” pomjerio sa 6. na 7. mjesto ove sedmice, dok je bend Subversion BL sa pjesmom “Motherpunkers” pao sa 3. na 8. mjesto naše “Top 10” liste.

Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom “Naša noć” i Armin sa singlom “Ja ću samo da šutim” su noviteti koji zatvaraju ovosedmičnu “Top 10” listu.

Ne zaboravi da su glasovi publike ti koji odlučuju ko će svake sedmice zauzeti naš “Vrući tron”. Od tebe zavisi hoće li tvoj omiljeni bend osvojiti prvo mjesto na listi kvalitetne domaće muzike. Do nedjelje uveče glasaj i pomozi svom favoritu da zauzme zasluženo mjesto.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...