Jelen pivo
Header

Urban instinkt treći put ove godine na “Vrućem tronu”

Urban instinkt se nakon samo 7 dana vratio na naš “Vrući tron”, sa svojom pjesmom “Španac”, a ovo je treća sedmica ove godine da momci zauzimaju sam vrh naše “Top 10” liste. Još jednom iskrene čestitke idu momcima koji trenutno vladaju domaćom urbanom muzičkom scenom!

Letu štuke održavaju kontinuitet, te se i ove sedmice nalaze na odličnom drugom mjestu sa pjesmom “Žad”. Eho Radar se ponovo nalazi među prve tri pjesme na našoj “Top 10” listi, zauzimajući visoko treće mjesto sa svojom pjesmom “Oprosti za bol”.

Duboiza kolektiv odbija da se pomjeri sa četvrte pozicije, jer se pjesma “Take My Job Away”  treću sedmicu zaredom nalazi na ovom mjestu. Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom “Naša noć” su sa trećeg mjesta pali na peto, a prošlosedmični novitet “”Love song re” Filipa Marića se nalazi na 6. poziciji.

Još jedan prošlosedmični novitet, pjesma “Rock Advertising” grupe Propeler nalazi se na sedmoj poziciji, a osmo mjesto pripalo je Arminu sa njegovom pjesmom “Ja ću samo da šutim”.

Ni ove sedmice nismo zaboravili novitete, tako da se na  našoj “Top 10” listi od ponedjeljka nalaze pjesma “Na pola puta” koju izvodi Hibrid sa Sarom Renar, a listu zatvaramo pjesmom grupe Helem Nejse “More Than Weed”.

Upravo ti odlučuješ o tome hoće li se tvoj omiljeni bend, odnosno izvođač, naći na našem “Vrućem tronu”, kao i o tome koje mjesto će zauzeti na “Top 10” listi. Mi se trudimo da ti svake sedmice predstavimo novu i kvalitetnu domaću autorsku muziku, a ti se potrudi da ih nagradiš glasanjem, koje traje do nedjelje uveče.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...