Header

Vanja Mišić i Sanja Čolić Zelić priredile bajkovitu noć!

Ovog petka Banjaluka je bila domaćin odlične svirke u režiji Vanje Mišić i Sanje Čolić-Zelić u prepunom Koncept baru Bajka. Veče ispunjeno dobrom muzikom, odličnom energijom i vidno raspoloženim posjetiocima, upotpunilo je Jelen pivo, bez kojeg nijedna svirka muzičkog karavana ne može proći. Muzički karavan u okviru “Jelen Music Show Live” je pokazao da Banjaluka zna prepoznati kvalitetnu domaću muziku!

Ove dvije muzičarke su napravile odličnu atmosferu, a pored svojih autorskih pjesama izvele su i pjesme drugih izvođača u aranžmanima prilagođenim njima, na šta je publika fantastično reagovala. Kada je riječ o Vanji i Sanji, poznato je da su navikle svoju publiku na vrhunski kvalitet muzike i zvuka, čega nije izostalo ni ovaj put.

Bajkovitu noć, koju je ženski dvojac priredio prisutni će sigurno dugo pamtiti, a muzičarke ističu da im je uvijek zadovoljstvo nastupati pred domaćom publikom i da to ima posebnu draž za njih. Svaki nastup je drugačiji i poseban na svoj način, a protekli u „Bajci“ sigurno neće biti zaboravljen.

Brend Jelen pivo se pobrinuo da i ovaj put najsretniji iz publike osvoje poklone, kao što se prethodne 3 godine aktivno trudi podržati domaće muzičare i pružiti im priliku da se predstave širem auditorijumu. Dokaz tome je „Jelen Music Show Live“ muzički karavan, kao i muzička platforma, mjesto na kojem je pružena šansa kvalitetnim, ali još nedovoljno poznatim muzičarima da pokažu svoj rad drugima i pronađu zasluženo mjesto na bh. muzičkoj sceni.

Muzički karavan, koji je već obišao nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini nastavlja se veoma brzo, a više o samom projektu možeš pronaći na Jelen Music Show muzičkoj platformi, kako i na istoimenim stranicama na Facebooku i Instagramu. Priključi se muzičkoj revoluciji, podrži domaću muzičku scenu i slušaj domaće.

Možda će vam se svidjeti i ovo...