Header

Vanja Mišić: Neopisivo je važno da „Jelen Music Show“ postoji!

Foto Vanja Mišić Facebook / Nikola Morača

„Jelen Music Show“ muzički karavan ne staje ni ovog vikenda, a već sutra, 11. oktobra nastupa talentovana muzičarka Vanja Mišić, koja će uz pratnju Sanje Čolić Zelić građane Banjaluke i šire dignuti na noge. U prelijepom ambijentu Koncept bara Bajka sa početkom u 21 čas počinje odlična domaća svirka u sklopu promocije kvalitetnog domaćeg zvuka, iza čega stoji Jelen pivo.

„Sanja i ja, kao i svaki put, sviramo pjesme koje najviše volimo. Osim tuđih pjesama u našim aranžmanima, odsviraćemo i autorske pjesme, a možda publiku počastimo i jednom novom autorskom“, istakla je mlada banjalučanka.

Minulo ljeto poslužilo joj je za muzički godišnji odmor, radila je na drugim stvarima poput OK Festa, ali ipak je našla vremena da se odmori u svakom smislu, zbog čega prethodna tri mjeseca karakteriše kao zadovoljavajuća u svim pogledima. Trenutno aktivno radi na pripremama kako bi novi singl „Dok ljubiš me“ bio u eteru do kraja godine.

„Neopisivo je važno da „Jelen Music Show“ postoji, platforma posvećena isključivo domaćem i kvalitetnom zvuku koji danas ima tako malo prilike da bude u centru pažnje, a ovdje to svakako jeste i to tokom cijele godine. Zato bih voljela da pozovem na našu svirku sve pratioce, a mogu im obećati veče apsolutnog chila i dobrih vibracija“, poručila je Vanja.

Ako si još u dilemi gdje provesti ovaj petak, mislim da smo ti riješili problem. Povedi najboljeg prijatelja, partnera ili člana porodice i prepusti se. Dozvoli da ti pjesmom „takne dušu prstima“ i odvede te muzikom u neke bajkovite svjetove. Pridruži se muzičkoj groznici koja se ne planira zaustaviti!

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...