Jelen pivo
Header

Gibonni stigao na “Vrući tron”

Put do prve pozicije pjesme “Lažu fotografije” trajao je tri nedjelje, a narednih sedam dana “Vrući tron” će krasiti najnoviji singl velikog regionalnog muzičara Zlatana Stipišića Gibonnija. Sa trećeg na drugo, te napokon na prvo mjesto, Gibonni je došao zahvaljujući vašim glasovima, na čemu mu čestitamo.

Nova pjesma benda Sopot pod nazivom “Jednog dana” prošle sedmice je kročila na regionalnu “Top listu”, a već danas zauzima visoko drugo mjesto. Prošlosedmični pobjednik, numera “Wipe yo ego” Zlatana Karića našla se na trećoj poziciji.

Sa druge na četvrtu poziciju se pomjerila numera benda Urban&4  “Sama”, dok se na sredini liste našao najnovjiji singl benda Dubioza Kolektiv “Kafana”.

Lejla Dolores je muzičarka čija je pjesma “Moj” osvojila prvi regionalni “Vrući tron”, dok se numera sada nalazi na šestoj poziciji. Prošlosedmični novitet, duet “Vječni sjaj” koji je hrvatski muzičar Milošev snimio sa bendom TBF došao je na sedmu poziciju.

Put od četvrte do šeste, te sada do osme pozicije prošao je regionalni hit “Flešbek” repera Marčela, dok se na poziciji devet zadržao singl grupe BruhUuhu „Plastic People”.

Za kraj, na desetom mjestu predstavljamo singl na engleskom jeziku, najnoviju numeru grupe Urban Instinkt pod nazivom “100 days”.

Procedura je poznata, do nedjelje naveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu na najsjajniju poziciju – “Vrući tron”.

 

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...