Jelen pivo
Header

Armonika

Slika/Prilika    46

Nakon odlično prihvaćenog radijskog singla “Kad Te Budu”, izdatog za Muzičku produkciju BHRT, dvojac iz Gradiške Slika/Prilika se vraćaju sa novom pjesmom i spotom. Novi singl “Armonika” je rep refleksija uobičajenog balkanskog urbanog pejzaža.

“Ovaj put koristeći “Armoniku” kao svojevrsan simbol populizma na našim prostorima, podsjećamo na društvo kakvo zapravo jesmo. U pitanju su nešto starije, ali dalje aktuelne rime koje su snimljene prošle godine, smiksane u “Red Records” studiju u Zagrebu, a video nedavno završen”, kazali su za “Jelen Music Show” muzičari benda Slika/Prilika.

Tekst potpisuju Milan Malešević i Angel Božić koji je takođe i producent pjesme i spota. Režiju uz Đorđa Radića potpisuje i Đorđe Janković Video je režirao i montirao Đorđe Radić a direktor fotografije je Zoran Pilipović.

“Video je sniman uz veliku pomoć prijatelja u Gradišci i na par lokacija u Banjaluci”, napominju ovi muzičari koji za naredni period spremaju dosta novih singlova, a svakako je ambicija i objavljivanje prvog studijskog izdanja.

Možda će vam se svidjeti i ovo...