Jelen pivo
Header

20cm mađije

Prti Bee Gee    22

Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da se reperski duo Prti Bee Gee spektakularno vratio na regionalnu hip-hop scenu, koju je u prethodnoj sezoni osvojio singlom „Cigging”. Na tragu tog uspjeha Mikri i Eufrat predstavljaju novi hoperski banger pod nazivom „20cm mađije”. Na autentičan i duhovit način Prti Bee Gee su se poigrali sa kockicama i likovima koje su, uz njihovu pomoć, kreirali.

„Numera “20cm mađije” je apsolutno savršen spoj teksta, muzike, produkcije i spota kroz LEGO perspektivu koji nadmašuje konkurente, postavlja nove standarde i ulazi u istoriju kao nešto neviđeno na ovim prostorima. Uživajte!”, izjavili su Mikri i Eufrat povodom objave novog singla.

 Mikri i Eufrat, koji čine ovaj reperski duo, obilježavaju dvadeset godina zajedničkog rada i poslije pet godina izdavačke pauze objavili su šesti studijski album. Izdanje “Pet+1” do sada su najavila tri veoma uspješna singla – “Počasna turneja”, “Cigging” i “20cm mađije”. Svi su snažno podržani od strane ljubitelja domaćeg hip-hopa a saradnja sa Ajs Nigrutinom, u pjesmi „Cigging”, je provela više od mjesec dana na tranding listi YouTube kanala. Pored Ajsa na albumu „Pet+1″ gostuju Wikluh Sky, DJ Mrki kao i Bvana iz Lagune.

Možda će vam se svidjeti i ovo...