Jelen pivo
Header

Dok nas nema

Nika Turković    65,000

Nika Turković, jedna od najsjajnijih hrvatskih muzičkih zvijezda u usponu, objavila je novu pjesmu i spot, “Dok nas nema”, i podigla veliku prašinu u svojoj zemlji i regionu.

Nika je poznata po kvalitetnoj muzici i izvedbi iste, a emocija koju prenosi na slušaoca je uvijek omamljujuća i magična. Ovog puta, udružila se s Tamarom Popović koja je radila muziku i tekst.

“Tamara mi se javila prije dvije godine i poslala mi demo pjesme koju sam instantno osjetila kao da je moja. Odmah sam joj se javila i rekla da sam pjesmom oduševljena i da ju ne da nikome drugome, ali da me malo pričeka jer sam tada već imala plan za narednih nekoliko singlova. Skupa smo ju malo više prilagodile meni, a Petar Wagner (Fantom) nam je u svemu tome pomogao i napravio aranžman kakav smo zamislili. Jedna preodlična ekipa, prekrasna energija, velika ljubav i prijateljstvo. Definitivno jedni od najtalentiranijih ljudi s kojima sam imala prilike raditi i nadam se da će prilika biti još.”, rekla je Nika za SpinFM.

Spot i pjesma su prikupili veliki broj lajkova i komentara u svega par dana. Spot koji je podigao prašinu režirao je Luka Sepčić.

Možda će vam se svidjeti i ovo...