Jelen pivo
Header

Drama

Stefan Maestro    32

Stefan Maestro je nakon nešto duže pauze predstavio publici novi singl “Drama”, koji je objavljen pod etiketom novooformljene banjalučke ekipe Ardente Digital, koja je fuzija mladosti, velikog talenta i iskustva.

“U pitanju je druga po redu pjesma, koja izlazi na Ardente Digital kanalu i nadam se da će publika osjetiti taj neki ljetnji vajb, koji se prožima kroz čitavu numeru. Pjesmu kao i inače sam pisao ja, a ostale detalje, finese, što se tiče miksa i masteringa, radio je moj mlađi brat David, mlađoj generaciji poznatiji kao Daka. Vizual za Lyrics Video radio je naš partner iz Srbije, Milan, takodje poznatiji kao Glitcx. Jako ozbiljno smo pristupili projektu, kako ovom, tako i pjesmi “Bezobrazna” koja je otvorila vrata u muzički svijet naše ekipe, tako i predstojećim projektima. Sada više nema stajanja. Mislim da imamo hit”, poručio je Stefan Maestro.

Pjesma govori o momku, koji svojoj djevojci, prijateljici, priča o tome šta voli na njoj, kako i šta zamišlja u njenom prisustvu, a najvažnije i u njenom odsustvu, kako i sam refren govori: “Mala čemu drama, na tebe mislim non-stop.” Pjesma je uklopljena od nekoliko hook dijelova, zaraznim, pjevljivim refrenom i naravno, neizostavnim rep sekvencama.

Planovi za naredni period su toliko veliki i opširni da je to nemoguće i opisati riječima, ističe Maestro.

“Oformljena je odlična ekipa muzičara, tekstopisaca, bitmejkera, video producenata, DJ-eva, koji će, siguran sam, uskoro preuzeti kormilo banjalučke muzičke scene, a u narednom periodu pokucaćemo i na vrata regionalne muzičke scene. Mogu sa sigurnošću reći da ono što slijedi nećete očekivati, posebno ne na našim prostorima. Ardente Digital će vam uskoro servirati nekoliko potencijalnih hitova, muzičkih spotova i siguran sam privući pažnju regiona. Ja vjerujem u ove momke i u ono što stvaramo. Vrijeme će definitivno pokazati da sam u pravu”, zaključuje Stefan Maestro.

Možda će vam se svidjeti i ovo...