Jelen pivo
Header

Dude

Marko Louis    26

Nacionalna radijska premijera na Radio Beogradu 1, spektakularno emitovanje pjesme u posebnom programu najpopularnijeg crnogorskog radija „Radio D”, interesovanje koje su pokazali slušaoci Radija 8 u Bosni i Hercegovini, zatim televizijske premijere video spota na javnim servisima u Srbiji i Crnoj Gori dovele su do datuma zvaničnog objavljivanja nove pesme Marka Louisa koja je od 17. januara dostupna na svim striming servisima.

„Pjesma „Dude” je jedna od najljepših koje sam do sada otpjevao… Naježim se kada poslije melanholične strofe eksplodira emotivan refren. Bio je veliki izazov raditi na ovoj pjesmi koja izlazi na dan premijere filma „Nečista krv (Bad Blood)” na Netflixu. Zadovoljstvo mi je da sam sarađivao sa kompozitorom Aleksandrom Ranđelovićem koji je autor originalne muzike za ovaj film. Drago mi je što sam dio ovog fenomenalnog projekta,” izjavio je Marko Louis.

Pjesmu prati odličan video spot u kome je izvođenje pjesme u rustičnom enterijeru, prožeto kadrovima iz filma „Nečista Krv – Greh predaka (Bad Blood)”. Video spot je režirao mladi reditelj Rennè Miskolci poznat po video radovima za bendove kao što su Prti Bee Gee, Bad Copy, Kanda Kodža i Nebojša…

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis inspirisani tradicionalnom pjesmom “Dude mori, dude”, a tekst refrena je napisala Maja Radivojević.

Možda će vam se svidjeti i ovo...