Jelen pivo
Header

Fališ mi ti

ProRocks    66

“Fališ mi ti” je prvi singl benda ProRocks iz Sarajeva, s kojim najavljuju ofanzivu novih pjesama, ali i nastupa u regiji, sa akcentom na autorsku muziku.

Muziku i tekst potpisuje Adnan Muratović (bas/vokali), aranžman dvojac Muratović i Amir Ćefo, klavijaturista. Bend još čine pjevač Jasmin Kojić, gitarista Olmo Vlahovljak, bubnjar Mirza Begić.

“Spot u svom scenariju prati djevojku koja je u euforiji nakon saznanja da ProRocksi sviraju večeras negdje u gradu. U tom momentu se ne obazire čak ni na onog koji je kleknuo da je zaprosi, već odlučuje da kupi sve karte, i tako bude jedina u publici. Stih refrena “O zašto ne bi’ svima pričao o tebi…”, govori upravo o suštini, pričamo i pričaćemo o onima koje volimo i koji su tu iskreno za nas. Bez obzira na cijenu i posljedice. Takvi nam uvijek fale, takvih se sjećamo, i zaslužuju da budu spomenuti, makar u stihu”, kažu članovi ovog rok benda.

Rediteljski posao na spotu je odradio Damir Bašić, dok su Staša Dukić i Armin Kešo glavni protagonisti videa. Kada su u pitanju planovi za budućnost, članovi ovog sarajevskog benda ovih dana vrijedno rade u studiju na pripremi novog singla.

“Možemo da vam otkrijemo da je u pitanju  vesela tematika i razigran ritam, a ostatak ćete uskoro vidjeti u čuti”, dodaju za kraj iz benda ProRocks.

Možda će vam se svidjeti i ovo...