Jelen pivo
Header

Nedodirljivi

Marko Mandić    22

Marko Mandić je tokom ljeta objavio najavni singl “Leto stiže” na kome je gostovao reper kene beri, a sada objavljuje dugoočekivani EP Komerzz zajedno sa spotom za pjesmu “Nedodirljivi”.

Pored ove dvije numere, na novom izdanju možete poslušati pjesme “Ovu noć”, “Mana”, kao i “Koale” na kojoj je gost još jedan sjajni reper – Kendi!

“Da li je ovaj EP komerzz ili se samo tako zove? Mislim da jeste. Da li je ovaj EP alternativa za komerzz? Mislim da jeste. To su pitanja i odgovori koji mi se motaju po glavi kad treba da objasnim nekome gde bih žanrovski smestio svoju muziku. I gde je to onda :))? Moj dragi producent Novak Ašković i ja smo ostavili srce na terenu na ovom EP-ju i nadamo se da će publika to prepoznati. Radili smo ono što najviše volimo i proveli se mnogo dobro. Pored solo pesama tu su dva spektakularna gosta, kene beri sa kojim je pesma koja najavljuje ep izašla jos pre leta i sada Kendi. Dugoočekivana saradnja Kendija i mene se konačno desila ovde, na pesmi Koale. Uradili smo jedan spot za pesmu “Nedodirljivi” koji potpisuju Maša Đorđevic i Aleksandar Anđelković. U ovom spotu sam ostvario davnu želju da đuskam ful koreografiju sa plesačima. Potpuno sam izašao iz zone komfora, što mi je i bila ideja, probio svoje granice i zavoleo ples. Hvala koreografu Bojani Tasov što je uspela da izvuče to iz mene.” – izjavio je Marko Mandić.

EP se može pronaći na svim streaming platformama a spot za pjesmu “Koale” sa Kendijem na Markovom YouTube kanalu. Spot su radili domaći videografi Maša Đorđević i Aleksandar Anđelković, dok je cijeli EP Marko uradio zajedno sa Novakom Aškovićem koji potpisuje produkciju.

Možda će vam se svidjeti i ovo...