Jelen pivo
Header

Folirant

Maxlow    43

Novi i treći po redu singl sint pop dvojca Maxlow koji čine Filip Miovčić i Jovana Gajović stiže sa interesantnim videom, koji je nastao kao alternativa otkazanom snimanju spota zbog trenutne COVID19 situacije. Riječ je o pjesmi “Folirant”, koja je nastala kroz saradnju sa dosta fenomenalnih muzičara.

Ideja je bila da ga snime prijatelji, kolege, glumci, muzičari u izolaciji. U spotu možemo vidjeti poznatog stand up komičara Peđu Bajovića, popularnu sarajevsku pjevačicu Lanu Hamzu, fudbalera Muamera Svraku, te mnoge muzičare i pozorišne glumce, kao i novinare.

“Tekst pjesme je nastao isključivo iz jedne folirantske udvaračke spike, a video poruka ovog puta je da uz prave prijatelje i ako se potrudimo sve je moguće, čak i u trenutnoj situaciji izolacije. Ostanite kući i budite nam dobro, uz ljetni vibe koji vam šalje Maxlow”, poručuje ovaj dvojac.

Da podsjetimo, Maxlow je sint pop duo: Filip kao vokal i klavijaturista, a Jovana kao vokal. Zajedno pišu pjesme, a spotove snimaju skromno, po sopstvenim zajedničkim idejama. Pored novog singla “Folirant”, ovaj duo je zajedno snimio još dvije pjesme – “Nema nas” i “Tako mi trebaš”. Maxlow radi na cijelom novom albumu, sa kojim će biti naglašen new retro wave šmek.

Možda će vam se svidjeti i ovo...