Jelen pivo
Header

Mosh Pit

Frenkie, Kontra, Indigo    36

Uvod u novi album “20/20“, koji je od sada dostupan u pretprodaji, Frenkie, Kontra, Indigo donose u vidu novog singla pod nazivom “Mosh Pit“, a koji su premijerno predstavili svojoj mnogobrojnoj publici. Spot za novi singl snimili su u Los Anđelesu.

“Moćna, dinamična numera savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slenga sa prepoznatljivim američkim bitom i to je upravo ono što nas na novom izdanju očekuje. Album smo snimali u Red Bull studiju, ovog puta u sunčanom Los Anđelesu”, kaže ovaj trojac dodajući da su na ovaj način zadržali karakteristike svoje muzike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i sagledavanjem jednog novog svijeta.

Singl i spot “Mosh Pit“ muzički i vizuelno oslikavaju upravo ovakav doživljaj. “Mosh Pit“ predstavlja smjenjivanje energija i vještina Kontre i Frenkija u pratnji masnog i modernog Indigovog bita, koji opet sadrži neke fundamentalne elemente repa, od kojih vam glava sama počne klimati, kažu reperi.

“U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične (Kalifornija i Nevada) i, naravno, imamo jedan Kadilak kako i dolikuje na tim mjestima“, objašnjavaju reperi.

Singl “Mosh Pit“ je prva digitalno dostupna numera sa predstojećeg albuma “20/20“ u izdanju Universal Music Serbia, koji je od sada u pretprodaji na svim dostupnim servisima, a njegov zvaničan izlazak očekuje nas 20. decembra.

Novo izdanje stiže tačno dvije godine nakon albuma “Egzil“ koji su snimali 2017. godine u Japanu i od tada postaje zapaženo djelo regionalne hip hop scene.

Možda će vam se svidjeti i ovo...