Jelen pivo
Header

Nevidljiva

Lady E    53

Banjalučka muzičarka Emilija Domić, umjetničkog imena Lady E, snimila je prvu autorsku pjesmu pod nazivom „Nevidljiva“.

20-godišnja Emilija se godinama bavi scenskim pjevanjem, a sada je odlučila da je pravo vrijeme za autorsku pjesmu.

 “Pjesma je elektronska, sa umjerenim bitom. Mislim da jasan žanr ne postoji, međutim gledam na njega kao na novi talas muzike, sa primjesom elektronike, ali naglašenim glasom muzičara”, poručila je Lady E.

Tekst je pisala većinski ona, uz pomoć dvojca iz zagrebačkog benda Pocket Palme, koji su zaslužni i za aranžman, te mix i mastering.

“Već godinama pišem tekstove pjesama, inspirisana događajima iz života ili inspirisana stvarima koje sam pročitala i čula. Mnogo komuniciram sa ljudima, te me njihove istinite životne priče, kao i moja sama iskustva potiču da razmišljam o stvarima i pišem o njima. Inspiraciju za ovu pjesmu sam našla u jačini i prolaznostni same ljubavi. Tema ljubavi mi je inače jedna od glavnih tema kojima se bavim i pokušavam da je razumijem na što više načina. Pjesma govori o prolaznosti, mraku, vraćanju u prošlost”, objasnila je Emilija o svojoj prvoj numeri.

U protekloj godini je učestvovala na muzičkom takmičenju  RTL Zvijezde Ljetni hit 2019. Pažnju javnosti je privukla i na koncertu Petra Graše u Banjaluci, gdje je pjevala zajedno sa splitskim muzičarem, kao i coverom pjesme “One night only”.

Možda će vam se svidjeti i ovo...