Jelen pivo
Header

Ostani još

Maja Manojlović    34

Banjalučka muzičarka Maja Manojlović predstavila je javnosti svoj prvi samostalni singl, pod nazivom “Ostani još”. Nova pjesma, koju je ova autorka najavila još prije godinu dana, oduševila je publiku, a Maja je pokazala da domaća muzička scena ima šta da ponudi ljubiteljima kvalitetnog pop zvuka.

“Tematika nove pjesme je ljubav, jer ja u ovom trenutku ne bih znala drugačije ni da pišem: ljubav je nešto što je uvijek inspiracija, ali i glavni pokretač”, istakla je Maja.

Dodaje da je u pitanju ženska pjesma, melanholična, vrlo senzualna, a s druge strane vrlo smjela.

Maja Manojlović je autorka muzike singla “Ostani još”, a osim nje na ovom ostvarenju su radili i Đorđe Miljenović Sky Wikluh i poznati kantautor iz Sjeverne Makedonije, Darko Dimitrov. Spot za ovu magičnu pjesmu nastao je u Beogradu, u produkciji ‘Kaktus medije’. Režiju spota potpisuje Lazar Bogdanović. Plesači i senzualne koreografije, autentične lokacije i podvodno snimanje, samo su neki od segmenata novog video spota.

Muzičarka nije krila emocije na promociji novog singla i video spota, koja je održana u Kamenoj kući na banjalučkom Kastelu, te je prisutnima istakla da je mnogo truda i rada uloženo da bi nastao ovaj singl, kao i da je pred publikom jedna nova, zrelija Maja.

Sa osmijehom je otkrila da bi ovo trebalo da bude početak njenog autorskog rada, te da je u najavi još mnogo pjesama koje je spremila. Na promociji se posebno zahvalila i kompaniji “Prointer”, bez čije podrške, kako kaže, ovaj singl ne bi mogla da realizuje.

Možda će vam se svidjeti i ovo...