Jelen pivo
Header

Puštam te

Ammara Mistrić    30

Bh. kantautorka Ammara Mistrić obradovala je svoje fanove tako što je objavila novu pjesmu i spot za numeru „Puštam te”. Video spot su režirali Kenan Pekić i Ammara Mistrić. Ova mlada i talentovana umjetnica tako uspješno nastavlja autentični muzički pravac, po kojem je postala prepoznatljiva na bh. i regionalnoj muzičkoj sceni.

„Htjela sam novi i moderniji zvuk, a da opet ostanem u prepoznatljivom dosadašnjem zvuku. To donosim ovim singlom i samim tim najavljujem da sam se poigrala sa primjesama funka, soula, proga i vjerujem da trenutak niti muziku ne treba ograničavati niti sputavati“, poručila je Ammara i dodala da se nada de će pjesma dobiti dobre reakcije publike.

Ammara je za pjesmu „Puštam te“ sama napisala muziku, tekst, aranžman i scenario za spot.

„Pjesma je ljubavne tematike, a nastala je prije nešto više od godinu dana. Govori o tome kako bi trebali pustiti ukoliko nas nešto tišti, i da moramo biti hrabri u tome. Svima nam se desilo da smo nekoga pustili u ovom ili onom smislu“, izjavila je Ammara.

Muzičku produkciju potpisuje Stefan Kovačević “Bleeding Feedom” Kragujevac, dok je video rađen u produkciji Anisa Mujanovića “City video”.

Možda će vam se svidjeti i ovo...