Jelen pivo
Header

Umorna zemlja

Infuzija    53

Bratunački bend “Infuzija”, objavio je nedavno svoju novu pjesmu i videospot  pod nazivom “Umorna zemlja”. Ovaj tročlani bend čine otac Rajko i sinovi  Đorđe i Mirko, a odlučili su simbolično, novu numeru objaviti na njihovu porodičnu slavu Đurđevdan.

Nova pjesma ovog zanimljivog benda pobrala je simpatije publike, što dokazuju i mnogobrojni pozitivni komentari na njihovom YouTube kanalu. Pomoć prijatelja nije izostala kod stvaranja “Umorne zemlje”.

“Naš prijatelj Dejan je bio glavni producent, a ono što je jako važno, čast nam je predstaviti tekstopisca ove pjesme, našeg sugrađanina, profesora Rada Pisarića, kojem se mnogo zahvaljujemo na sjajnom tekstu”, poručili su iz Infuzije.

Video za pjesmu u stvari predstavlja skup lijepih trenutaka iz privatnog života članova benda, gdje su objedinjena mnoga prijatna druženja sa njima najdražim osobama.

“Takođe,  zahvaljujemo se Draganu Obrenoviću za sjajan video materijal, Slađanu Grujičiću za pomoć video montaže i svima drugim koji su na bilo koji način sudjelovali”, objavili su na svojoj Facebook stranici.

Karantin je i njima, kao i većini drugih bendova, pokvario planove, ali su se potrudili da svojoj publici na neki način olakšaju dane u izolaciji, poklonivši im novu pjesmu.

“Biće nam drago ako vam bar malo uljepšamo ove dane svojim djelovanjima, jer Infuzija uvijek djeluje”, poručili su za kraj.

Možda će vam se svidjeti i ovo...