Jelen pivo
Header

“Vrući tron” ne napušta Sassja

Ukoliko te zanima prvi trojac na ovosedmičnoj „Top 10“ listi, možeš pogledati prošlosedmični poredak. Prva tri izvođača nisu mijenjala svoje pozicije. Drugu sedmicu u nizu „Vrući tron“ krasi Sassja, čija je pjesma I dalje”, ponovo dobila najveći broj glasova.

Na drugom mjestu ostaje već treću sedmicu zaredom Elvir Laković Laka, čiji singl “Pubertet” ne želi da ustupi vicešampionsko mjesto drugom muzičaru. Na trećoj poziciji se svidjelo pjesmi “Kreator” Ede Maajke, koji dobija drugu bronzanu medalju ovog mjeseca.

Ostatak liste doživio je male promjene, pa je tako visoko četvrto mjesto osvojila pjesma “Krenimo iz početka” benda Sopot, nakon prošlosedmičnog sedmog plasmana. Središnju poziciju osvojila je pjesma „Flashback“ benda Neo Stereo, koja se pomjerila za jednu stepenicu dole. Odmah iza njih, na šesto mjesto, došla je muzičarka Ammara Mistrić sa singlom “Između nas”.

Jedan od prošlosedmičnih noviteta, „Ono kao ljubav“ benda Pank Flojd, „preživio“ je pakleni početak na „Top 10“ listi i dospio na sedmu poziciju. Osmo mjesto je zgrabio bend Revolt sa pjesmom “Antagonist”.

Pjesma „Domina“ sa albuma „20/20“ koju izvode Frenkie, Kontra i Indigo prvi je ovosedmični novitet, a listu završavamo novitetom „Košmar“ zeničkog benda Pakleni toranj, sa albuma „Rock Image“.

Dok su prva tri mjesta ostala nepromijenjena, ostatak „Top 10“ liste je izmiješan i osvježen novitetima. Zato, nastavite i dalje da glasate za omiljenu domaću muziku.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...