Jelen pivo
Header

Vuya osvaja simpatije publike pjesmom “Nisi nadao”

Na svjetlo dana izašao je novitet prijedorskog repera Gorana Vujičića Vuya, pjesma “Nisi nadao” i postepeno osvaja simpatije publike. Prijedorski muzičar, koji se ne uklapa u komercijalne muzičke standarde, kaže da ga raduje dosadašnji uspjeh.

“Pjesma je snimana u Prijedoru u poznatom “Monopol studiju”. Muziku je radio Ckea Beats, a mix, mastering i aranžman sam radio ja. Dobio sam mnogo nagrada za mix i master i radim za brojne velike zvijezde širom Evrope i kod nas, na Balkanu. Spot je, takođe, izašao i za izdavačku kuću “Monopol” koja je trenutno najaktivnija i najpopularnija u oblasti izdavanja novog pravca u muzici poznatijeg kao Trap” – ispričao je za Jelen Music Show Vuya.

Autori spota su Milan Bajić i Željko Žilić, a sniman je u Prijedoru. Samo za jednu noć spot je skupio čak 100.000 pregleda.

“To je ogroman uspjeh, ali i dokaz da smo pokrenuli novi muzički talas koji odudara, ističe se u odnosu na druge, te da iako nije kalupska komercijala, koja se kod nas propagira, ipak osvaja publiku”, dodao je prijedorski reper.

IMG_20170929_180123_372

Vuya nam kaže da je umjetnik Mic Flow njegov prijatelj iz Švajcarske koji je došao u goste, a zajedničnim snagama snimili su ovaj hit.

“U međuvremenu već su spremna tri nova spota. Objavljivaću svake sedmice po jedan. Cilj je da uhvatimo ovaj talas slušanja i podrške i izguramo taj novi muzički pravac na Balkanu, jer u svijetu je on već postao mainstream. Jednostavno, poslije 16 godina snimanja, na stotine pjesama, spotova, koncerata, hitova, vrijeme je za naših pet minuta i to ćemo sigurno da iskoristimo”, dodao je Vuya.

Vuya je otkrio i da je postepeno razvio mali biznis u oblasti muzičke produkcije.

“Razvili smo posao i radimo i za druge, od muzike, covera, spotova, snimanja mix-a i masteringa. Pružamo najbolje usluge što dokazuju mnogobrojni hitovi i zadovoljni klijenti. Ove godine smo snimali u Švajcarskoj, Austriji, Španiji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i sigurno smo zadali težak zadatak za sve druge. Tek sada krećemo, ovo računajte kao zagrijavanje”, poručuje za kraj našeg razgovora Vuya.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...