Jelen pivo
Header

Zlatan Karić osvojio prvi “Vrući tron” u 2019. godini!

Prošle sedmice smo ga predstavili kao novitet na “Top 10” listi, a ove sedmice je već na prvom mjestu. Zlatan Karić sa singlom “Otvaram oči” zahvaljujući vašim glasovima našao se na Vrućem tronu! Drugu sedmicu u nizu na drugom mjestu se nalazi Almas sa pjesmom “Zmija”, dok se na trećem mjestu ove sedmice nalazi bend Starbridge sa pjesmom „Odlazim“, koja je prošle sedmice bila na samom vrhu liste. Prošlosedmični novitet, Božo Vrećo i singl “Dragi”, ove sedmice zauzeo je četvrto mjesto, a na petom se nalazi Aleksandar Vidaković i njegova pjesma „Venus and Mars“, koji je u padu za dva mjesta.

Hibrid i singl “Opet se nadam” ostvario je napredak u odnosu na poslednju sedmicu prošle godine i nalazi se na šestom mjestu. Bend Trojica i njihova pjesma „Ovo nije mjesto za nekog kao ti“ u padu je za jedno mjesto i nalazi se na sedmom mjestu. Edo Maajka sa pjesmom „Otrov“, koja je nastala u saradnji sa Dinom Šaranom, ove sedmice se smjestio na mjesto broj osam.

Noviteti ove sedmice su Kolja “Svaku noć je isti mrak”, kao i Crystal sa singlom “Učini mi to”.

Glasaj do nedjelje za omiljeni singl, izvođača ili bend i podrži domaću muzičku scenu! Preslušaj pjesme i podijeli ih sa ljubiteljima domaćeg zvuka!

#slusajdomace

 

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...