Jelen pivo
Header

Zlatan Karić po drugi put na regionalnom “Vrućem tronu”

Prvi muzičar koji po drugi put dolazi na regionalni “Vrući tron” jeste Zlatan Karić. Njegova numera “Wipe yo ego” se nakon sedam dana vratila na prvu poziciju, na čemu mu čestitamo.

Prošlosedmični drugi plasman nije mijenjala numera benda Sopot pod nazivom “Jednog dana”, koja je i dalje zahvaljujući vašim glasovima veoma blizu prvog mjesta. Pad sa prvog na treću poziciju je doživjela numera “Lažu fotografije” Zlatana Stipišića Gibonnija, dok je na četvrtom mjestu singl grupe BruhUuhu „Plastic People”.

Sredinu liste zauzima numera benda Urban&4  “Sama”, a šesto mjesto je pripalo prošlosedmičnom novitetu, numeri “100 days” benda Urban Instinkt.

Plasman nije mijenjao duet “Vječni sjaj” koji je hrvatski muzičar Milošev snimio sa bendom TBF, te drugu sedmicu ostaje na sedmoj poziciji, dok je pad od tri mjesta osjetio najnovjiji singl benda Dubioza Kolektiv “Kafana”, koji će do nedjelje naveče zauzimati osmu poziciju.

Muzičke novitete tradicionalno ostavljamo za kraj liste – ovaj put to su numera “Nova godina nije se dogodila” benda Vatra i drugi singl mladog benda Sajber Banditi pod nazivom “Još nije vrijeme za to”.

Procedura je poznata, do nedjelje naveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu na najsjajniju poziciju – “Vrući tron”.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...