Jelen pivo
Header

Zoster stigao na “Vrući tron”

 Još jedna sedmica u kojoj je novitet osvojio naš “Vrući tron”! Grupa Zoster sa pjesmom “Kuda idu svi ti ljudi”, nalazi se na prvom mjestu naše “Top 10” liste, nakon samo 7 dana provedenih na njoj, zahvaljujući vašim glasovima. Čestitamo bendu Zoster.

Letu Štuke su popravile svoj prošlosedmični plasman, te se njihova pjesma “Žad” nalazi na visokom drugom mjestu. Ovosedmična lista je u znaku noviteta, pa tako i treće mjesto zauzima nova pjesma na našoj listi – riječ je o numeri “Selma”, koju Božo Vrećo izvodi zajedno sa Barcelona Gipsy BalKan Orchestrom.

Prošlosedmični pobjednik, bend Eho Radar sa pjesmom “Oprosti za bol” ove sedmice se nalazi na četvrtoj poziciji. Ammara Mistrić i njen singl “Spoji riječi”, trenutno se nalazi na sredini naše “Top 10” liste.

Bend Helem Nejse sa pjesmom “More Than Weed”, popravio je prošlosedmični plasman za jedno mjesto, te se sada nalazi na 6. poziciji. Bend Luddit se nakon četiri sedmice provedene na drugom mjestu, pomjerio na 7. mjesto sa svojom pjesmom „Bolestan sam“. Frenkie, Kontra i Indigo su pali za tri mjesta, te njihova pjesma “Naša noć” sada zauzima 8. poziciju na našoj “Top 10” listi.

Ovedmični noviteti su pjesma “Qui a tué (béni ou maudit)”, bihaćkog benda Jall Aux Yeux, te pjesma “U meni”, koju izvodi sarajevski bend Das ist Walter.

Nastavi da glasaš za svoje omiljene numere i bendove, kako bi tvoji favoriti osvojili naš “Vrući tron”. Podsjećamo te i da Jelen Music Show Live Session donosi svirke koje ćeš moći pratiti iz udobnosti svog doma! Udobno se smjesti, otvori svoje omiljeno JELEN PIVO i petkom od 20 časova uživaj uz zvuke kvalitetne urbane domaće muzike. Pozivamo i muzičare koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup da pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...