Jelen pivo
Header

Banjalučki reper ima jedan od najslušanijih albuma na svijetu

Foto Dona Barker

Mladi banjalučki reper, Đorđe Čarkić publici poznat kao Klinac, konačno je izbacio novi album, kojim je već nakon nekoliko dana postigao veliki uspjeh i postao jedan od najslušanijih materijala na svijetu

.Jedna od najpoznatijih streaming platformi na svijetu “Spotify“, redovno objavljuje na svom Instagram profilu statističke podatke o slušanosti određenih pjesama i albuma. Tako su sada objavili top 10 najslušanijih albuma na svjetskom nivou u posljednjih nekoliko dana, a Klinac se upravo našao na toj listi.

Naime, njegov album “Borba“, ispod kojeg se potpisao kao Đorđe, po svom pravom imenu, a ne umjetničkom, našao se na šestom mjestu ove liste, što je zaista ogroman uspjeh.

Klinac je još prošle godine najavio nove singlove, a njegovi fanovi su od tada željno iščekivali da ih objavi. Na albumu “Borba“ nalazi se 11 pjesama, prenosi “Nova”.

Inače, iako je veoma mlad i ima tek 22 godine, Klinac je do sada izbacio jedan EP i tri albuma, a svaki od njih prošao je veoma dobro. Svoj prvi EP “Pre noći“ objavio je 2018. godine u produkciji “Basivity digital“, a poslije godinu dana i debitantski album “U noći“. Muziku, tekstove, produkciju, Klinac sve radi sam za razliku od većine njegovih kolega.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...