Jelen pivo
Header

Bendovi KamoSutra i The Babe Barbarella zasluženo na “Vrućem tronu”

Duet se našao na vrhu ovodesmične Top 10 liste! Pjesma „To nisam ja“ bendova KamoSutra i The Babe Barbarella došla je na “Vrući tron”, na čemu im čestitamo.

Prošlosemični broj jedan, numera „Jedan dan, jedna noć“ koju izvodi muzičar Dino Merlin spustila se jednu stepenicu i zauzela drugo mjesto.

Na trećem mjestu je ostao višestruki osvajač “Vrućeg trona”, singl “Vama” banjalučkog benda Subversion. Dugo se na “Top 10” listi nalazi i numera „Tamo gdje je ljubav“, u izvođenju ŠKAFF-a, koja trenutno zauzima četvrtu poziciju.

Volimo kada se noviteti zadrže na listi, a tako je ovaj put bilo sa numerom benda Eho Radar “Bez Granica”, koja je zauzela središnju poziciju. Sa četvrtog na šesto mjesto se pomjerila pjesma „Kiša“ mladog benda SindromZ, dok je sedmo mjesto pripalo prošlosedmičnom novitetu, autorskoj numeri “Time” Senke Hodžić, koja nastupa pod pseudonimom Call Me Shadow. Mjesto broj osam, kao i prošle sedmice, zauzima singl „A gdje ćeš sad“ muzičara NesKoH-a.

“Top 10” listu ćemo kao i uvijek, osvježiti novitetima, a ovaj put su to numere “Ne bih dao ni za šta” Azura Jahića i “I Like To Dance” koju reper Edo Maajka izvodi sa muzičarima Vojkom V i Budom.

Jelen Music Show lista hitova je miks različitih žanrova, muzičkih pravaca i muzičara, koji imaju najmanje jednu zajedničku osobinu – kvaltetet. Baš kao i vi – koji pratite i glasate iz sedmice u sedmicu za svoje favorite.

 

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...