Jelen pivo
Header

Edo Maajka i Dino Šaran objavili singl „Otrov“!

Reper Edo Maajka i frontmen benda “Letu Štuke” Dino Šaran objavili su zajedničku pjesmu i spot za numeru “Otrov”. Riječ je o ljubavnoj pjesmi koja govori o odnosu dvoje ljudi, greškama u komunikaciji i načinima rješavanja konflikata u partnerskoj vezi. I ovaj put je Edo Maajka u pjesmu utkao dio ličnog iskustva, čime je pjesma dobila na emocionalnoj snazi i iskrenosti.

“Jako sam zadovoljan pjesmom. Jako je iskrena, snažna, donosi jedno iskustvo kroz koje sam i sam znao prolaziti. Mislim da je to moćna numera. Tekst i vokal Dine Šarana dodaju joj na snazi i iskrenoj emociji”, kaže o pjesmi Edo Maajka.

“Otrov” je treći singl s novog Edinog albuma “Put u plus” koji je nakon objavljivanja, naišao na izvrsne reakcije kako kritike, tako i publike. Riječ je o do sada najeklektičnijem Edinom djelu, spoju hip-hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album je intimno svjedočanstvo Edinog života.

Za pjesmu je snimljen i spot za čiju režiju i scenario je zaslužna Edina supruga Lilach Osmić. Direktor fotografije je Yonathan Weitzman koji je uz Daryu Mar i montirao spot. Spot je vizuelna kulisa pjesme, koji  radnjom i emocijom vjerno dočarava odnos dvoje ljudi, partnera koji se suočavaju s konflitom te ga razrješavaju na najbolji mogući način.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...