Jelen pivo
Header

Mostarski Bad blues band Bulevar objavili singl “Jednom”

Iz Mostara na BiH muzičku scenu lansirana je nova autorska pjesma “jednom” I to iz kreativne muzičke kuhinje Bad blues band Bulevar.

Bend postoji još od 1994. godine, i od tada je kroz njega prošlo mnoštvo muzičara okupljenih oko pjevača i gitariste Željka Martinovića. Kako kažu, osnova svirke benda je blues-rock kroz koji se nerijetko mogu čuti elementi punka i hard rocka.

“Pjesma “Jednom” je obična ljubavna pjesma pomalo netipična za ostatak albuma naslova “Nikad izdan nikad prodan”. Na albumu će se naći 15 autorskih pjesama koje uglavnom govore o svakodnevnici, životu i preživljavanju iz ugla običnog “malog” čovjeka”, govore za Jelen Music Show iz ovog mostarskog benda.

Pjesma “Jednom” je snimljena u Zagrebu u produkciji Zvonimira Domazeta dok je spot snimljen u Beogradu u režiji Danila Lucića.

Bend trenutno završava dva spota za pjesme “Av av av”, koja je snimljena u saradnji sa frontmanom Psihomodopopa Davorom Gobcem, te “Ostajte ovdje” na kojoj gostuje poznati BiH glumac Milan Pavlović.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...