Jelen pivo
Header

„Kompromisom“ počinjemo i 2022.

IG: zodackwhite

“Kompromis”  za kraj 2021.godine, ali i za početak 2022. Jelen Music Show “Top 10” lista nikada nije bila atraktivnija, a prvi “Vrući tron” za 2022. godinu osvaja regionalna mlada muzička zvijezda Zoi. Njen singl “Kompromis” osvojio je najveći broj vaših glasova i stigao na prvo mjesto, na čemu čestitamo Sari Šekularac Zoi.

Numera “Dvadeset” Marčela, koja je prošlu sedmicu provela na petom mjestu, osvaja visoku drugu poziciju. Treće mjesto pripalo je Sopot bendu, koji je sa numerom “Jednog dana”  četiri puta krasio “Vrući tron.

Sa drugog na četvrto mjesto pomjerila se numera “Nova godina nije se dogodila grupe Vatra. Sredinu liste zauzima prošlosedmični novitet – singl  “Nekih dana”  electro-pop dua GRRLL, kojeg čine Melita Bursać i Adnan Seferović.

Sa četvrtog na šesto mjesto se po broju vaših glasova pomjerio singl “Stari Frenkie” repera Frenkie-ja. Poziciju broj sedam zauzima singl “100 days” benda Urban Instinkt, koji je prošle sedmice krasio šesto mjesto.

Na mjestu broj osam, kao i proteklih sedam dana, provodi veliki hit grupe Dubioza kolektiv, numera “Kafana”. Devetu poziciju su zauzele dvije regionalne pop zvijezde – Franka i Sara Jo sa numerom  “ON”.

Po prvi put, na regionalnoj “Top listi” u isto vrijeme imamo dvije pjesme istog izvođača. Pored numere “Dvadeset”, Marčelov hit “JBG” je od ove sedmice u borbi za “Vrući tron”.

U 2022. godini nastavljamo istim tempom, a vas podsjećamo da glasate na www.jelenmusicshow.com za svoje favorite.

#zvukregiona

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...