Jelen pivo
Header

“ON” na “Vrućem tronu”

“ON” je stigao na “Vrući tron”! Zapravo, novi regionalni hit u izvedbi muzičarki Sare Jo i Franke Batelić – “On”, osvojio je najviše vaših glasova i zauzeo prvo mjesto. Naše čestitke idu na njihove adrese.

Skok sa petog na drugo mjesto je napravila numera  “Nekih dana”  electro-pop dua GRRLL. Treće mjesto zauzima višestruka osvajačica “Vrućeg trona”, talentovana Zoi sa hitom “Kompromis”.

Na mjestu broj četiri se našao prošlosednični novitet, numera “JBG”  repera Marčela i producenta Indiga. Sredinu liste krasi singl “Stari Frenkie” repera Frenkie-ja.

Muzičar Marko Šelić Marčelo zauzeo je i šestu poziciju “Top 10” liste sa svojim singlom “Dvadeset” . U stopu ga prati još jedan regionalni hit grupe Dubioza kolektiv, numera “Kafana”. Na regionalnoj listi se duži period nalazi i najnoviji singl benda Sopot, pjesma Jednog dana” koja zauzima osmo mjesto.

Pretposljednje, deveto mjesto, pripalo je numeri “Nova godina nije se dogodila grupe Vatra, a ovosedmični novitet koji predstavljamo je novi singl banjalučkog benda Subversion “Stapanje”.

U 2022.godinu smo ušli sa ženskim hitovima na vrhu “Top 10 liste”, a koga ćemo gledati na prvoj poziciji u narednoj sedmici, zavisi od vas. Na www.jelenmusicshow.com glasaj za omiljene regionalne hitove.

#zvukregiona

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...