Header

Maysia objavila spot za pjesmu “Badass Lover”

Maja Nurkić, sarajevska muzičarka, poznatija pod umjetničkim imenom Maysia, objavila je spot za svoju pjesmu na engleskom jeziku “Badass Lover”.
“Ime pjesme zvuči provokativno kada se pročita, međutim, radi se o baladi, jednoj od mojih omiljenih koje sam napisala do sada. Sve ispričano ili otpjevano je ono što smo svi proživjeli. Želja je bila ogoliti ju, napraviti što prisnijom, direktnijom, kako bi, što je moguće više slušalaca moglo odlutati i sjetiti se te, jedne, posebnije od posebne osobe, koja ih je u nekom momentu dotakla i odvela na mjesto za koje nisu ni znali da postoji”, slikovito je Maja opisala smisao pjesme.
Maysia ističe da je nju pjesma “natjerala” da se odvoji od ovog svijeta i svaki put kada ju čuje, ima isti efekat – voli svaku njenu riječ. Pjesmu je napisala još 2012. godine, a tek prije par godina je snimila.
“Otkako je puštena u javnost reakcije su prelijepe. To mi je bila najveća želja – omogućiti slušaocima da u pjesmi prepoznaju isto što i ja, odnosno da osjete ono što sam ja osjećala kada sam ju pisala. Dosadašnji komentari potvrđuju da sam uspjela”, riječi su muzičarke iz Sarajeva.
A šta dolazi nakon ove pjesme? Maysia obećava mnogo noviteta. Želimo joj da sve planove za budućnost i realizuje, na radost svoje publike.
“Došao je trenutak, nakon dugo vremena, kada sam odlučila da odustajanje više nije opcija”, zaključila je Maysia.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...