Jelen pivo
Header

ODRŽAN 2. BIH COLOR FESTIVAL POWERED BY BECK’S U BRČKOM!

Proteklog vikenda u Brčkom je održan drugi po redu “BiH Color Festival powered by Beck’s”, koji je opravdao očekivanja posjetilaca. Više hiljada mladih iz BiH i regiona, tokom dva festivalska dana, hiljadu kilograma boje, nastupi više od 30 domaćih i regionalnih DJ zvijezda na dvije festivalske bine u prostoru poligona u Brčkom, učinili su da provod bude nezaboravan.

BiH Color Festival 3

Posjetioci su uz odličnu muziku imali priliku da atmosferu upotpune prirodnim bojama, što je doprinijelo da festivalska euforija bude još veća, dok su nastupe DJ zvijezda obogatila mnogobrojna pirotehnička sredstva. Mnogobrojni posjetioci nisu krili zadovoljstvo što je ovogodišnji festival višestruko bolji od prvog, koji je održan prošle godine. Poznate DJ zvijezde Krown, Sasha Mikac, Ri5e & 5hine, Matroda, Joma Maja, Forest People i Miloš Stankić, Zap Me Strobe, Wreckage, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Meta, ali i mnogi drugi smjenjivali su se na dvije bine, dok je atmosfera postajala sve užarenija.

Reakcije publike su bile odlične, a domaći i regionalni izvođači koji su nastupili su oduševljeni tretmanom i organizacijom festivala. Različite boje su bacane na svaki puni sat, što je dodatno upotpunilo ugođaj i izazvalo euforiju praćenu vrhunskom elektronskom muzikom.

BiH Color Festival 11

Miloš Stankić, DJ i jedan od organizatora festivala istakao je da su umorni, ali srećni što je proteklog vikenda Brčko bilo obojeno jednom potpuno novom energijom, uz mnoštvo posjetilaca.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo opravdali očekivanja posjetilaca, koji su za ovogodišnji festival imali samo riječi hvale. Ovo je jedini festival u BiH koji okuplja veliki broj ljudi tokom dana, a dobar provod je trajao do kasno u noć. Nakon kraćeg odmora krećemo sa pripremama idućeg festivala”, kazao je Stankić.

BiH Color Festival 6
Ovogodišnji festival je ponudio znatno više dodatnih sadržaja za posjetioce, dok su mnogobrojni gosti bili smješteni i u okviru festivalskog kampa.

Organizatori su istakli da su zadovoljni brojem ljubitelja elektronske muzike koji su posjetili festival, te da će raditi na tome da “BiH Color Festival powered by Beck’s” sada već postane tradicionalan i samo još bolji. Istakli su da za narednu godinu planiraju da prisutnima obezbijede duplo više boje u prahu, jer je predviđena količina za ovogodišnji festival potrošena u rekordnom roku.

Možda će vam se svidjeti i ovo...