Jelen pivo
Header

Na „Vrućem tronu“ i dalje bend Sunday Stories

Proslosedmični pobjednici „Vrućeg trona“ Sunday Stories iz Sarajeva odlučili su da i narednu sedmicu ostanu vladari prvog mjesta naše liste i to sa pjesmom „My Man Is A Dick“.

Drugo mjesto su, kao i prethodnu sedmicu, zadržali Banjalučani, bend Sopot i njihova pjesma „Radi“, dok su se na treće mjesto „probili“ naš proslosedmični novitet, bend Činčila iz Sarajeva sa pjesmom „Vozdra Hej“.

Mostarski bend Floridus sa pjesmom „Pepeljuga“, zahvaljujući glasovima publike „skočio“ je na našoj „Top 7“ listi sa šestog na četvrto mjesto, a na petu, sa sedme pozicije „popeo“ se bend Grefran iz Bihaća sa pjesmom „Sekret“.

Sarajevski bend Emir & Frozen Camels i njihova pjesma „Nisam sam“ zabilježili su pad sa trećeg na šesto mjesto, kao i bend iz Kostajnice KOB, čija je pjesma „Strah“ sa pete, pala na sedmu poziciju. Kao ovosedmični novitet predstavljamo Sarajevskog umjetnika Almasa Smajlovića i njegovu pjesmu „Sat“ u kojoj pjeva o svom sinu.

Glasajte za svog favorita, jer samo vi odlučujete kako će naša „Top 7“ lista izgledati sljedeće sedmice. I, naravno – slušajte domaće!

AUTOR: Mirna PIjetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...