Jelen pivo
Header

Sunday Stories započeli odbrojavanje do novog singla!  

Bosanskohercegovački bend Sunday Stories, započinje odbrojavanje vremena do izlaska novog single-a „Dišem“ na društvenim mrežama. Objava Dišem je najavljena za 14.04.2019.godine, te kako su nam za Jelen Music Show otkrili, pjesma će biti na našem jeziku, što je nekarakteristično za dosadašnji rad Sunday Stories.

Tekst i muziku pjesme radila je vokalistica Nina Babić, a za aranžman pjesme zaslužni svi članovi, a prije svega Saša Ćirić i Mustafa Kurtalić, Adi Avdić i Mirza Sijerčić. Na aranžmanu „Dišem“ svoj trag je definitivno ostavio i producent pjesme, Đani Pervan (u čijem studiju je pjesma i snimana), dok je spot prema inicijalnoj ideji Nine Babić radio, režirao, snimao, montirao, producirao Eldar Muhić. Sunday Stories ističu da je za koreografiju spota kao i unutar samog spota glavnu riječ i ulogu zauzela magistrica glume i pokreta, Ena Kurtalić, na čemu su članovi izuzetno zahvalni.

Članovi Sunday Stories već nekoliko dana ostavljaju „mrvice“ za svoju publiku na društvenim mrežama, te se već učestali hashtag „#Dišem“ nerijetko pojavljuje na zvaničnoj stranici grupe, ali i na privatnim profilima članova.

Podsjećamo, Sunday Stories iza sebe imaju 2 spota i album, od čega je posljednja pjesma „My man is a Dick“, zauzimala prvo mjesto na Jelen Music Show listi četiri sedmice u nizu, te dosegla preko 80.000 pregleda na YouTube-u.

O samoj pjesmi „Dišem“ se ne zna mnogo, ostaje nam da odbrojavamo dane zajedno sa Sunday Stories, jer će „Dišem“ biti premijerno objavljena i podržana i od strane Jelen Music Show muzičke platforme.  Do tada možete pratiti Sunday Stories na svim društvenim mrežama.

Možda će vam se svidjeti i ovo...