Jelen pivo
Header

Into

Kajtez and The Gang    52

Banjalučki muzičar Borislav Kajtez poslije duže pauze objavio je pjesmu „Into“, koja je napisana još prije dvije godine. U novoj numeri je ostvario saradnju sa muzičarima o kojima govori u superlativu.

“Napisana je kao moja reakcija na odlazak jednog prijatelja iz zemlje i njegov novi početak u drugoj, priča koja je nažalost naša svakodnevnica. Pjesmu sam radio sa bendom koji je sastavljen, što se mene tiče, od najboljih i najkreativnijih muzičara na ovim prostorima – Nikola Kotroman, Rade Vojvodić, Goran Božić, Damir Marjanović i Sava Knežević”, poručio je Kajtez.

Pjesmu su snimali u Plazma Audio Production studiju u Banja Luci, a kada se činilo da je pjesma gotova, upoznao je Dražena Kecmana, koji je uradio Mix i Mastering i napravio odličan posao.

“Moj prijatelj Zoran Radonjić je uradio animaciju spota, koji posljednjih nekoliko godina to sjajno radi u kontekstu animiranih priča, spotova, filmova i slično. Nadam se da priča priču koja se proteže kroz sve moje pjesme. Priča o tome kako odnos sa pravom osobom, hrabrost da se odlučite na to, da je pronađete, može promijeniti vaš život, ali i život ljudi koji vas okružuju”.

Planovi vezani za budućnost su takvi da bi volio da napokon završi album, te ispriča sve priče koje želi. Na njegovom YouTube kanalu ih već ima nekoliko, a radi na tome da ih uskoro bude još više.

Možda će vam se svidjeti i ovo...