Jelen pivo
Header

Ko ti ovo radio

Trojica    63

Trojica se vraćaju na domaću muzičku scenu novim singlom “Ko ti ovo radio”! Autor nove pjesme je Aldin Šehić, a za miks, te električnu gitaru je bio zadužen Bojan Mikulić Mikula. Video spot za novi singl uradio je Ajdin Drino, dok se pored članova benda u spotu kao majstor pojavljuje Zlatan Školjić glumac Bosanskog narodnog pozorišta.

“Pjesma bi trebala barem malo proširiti vokabular majstora. Iako puno učimo od njih, kako recimo sfušerit posao, a verbalno se pokriti, ipak bi trebali malo ubaciti novih fraza. Planiramo na ljeto konačno organizovat koncert nakon dvije godine, nakupilo se dovoljno pjesama da možemo svirati bar 45 minuta, ljudima naplatiti kartu, a da nam niko ne kaže ko vam je to rekao da valja”, poručuju iz benda Trojica.

Ističu da je atmosfera na snimanju video spota bila zaista sjajna, te da su video snimali na vikendici pjevača benda i još nekoliko lokacija. Jedna od njih je i brana kod Zenice, na kojoj niko nije veoma dugo snimao. Članovi benda su mastering novog singla radili u studiju MK mastering u Beču.

Možda će vam se svidjeti i ovo...