Jelen pivo
Header

Ne brini

Grin Bulz    31

Rep grupa Grin Bulz i muzičarka Aleksandra Škrbić snimili su duet „Ne brini“. Nova pjesma ima zarazan vajb, a inspiracija za istu bio je sam instumental, koji je odisao ljetnom atmosferom.

„Nismo htjeli pisati o tropskim barovima, koktelima sa hrpom leda i tamnoputim djevojčicama u bikinijima, jer nam je zvučalo previše izlizano. Tada smo došli na ideju da napravimo pjesmu o dva čovjeka koji se prisjećaju dana kada su uhodili djevojku koja ih je varala širom Adriatika. Kasnije su se, vjerovatno očajavajući za nekim šankom, upoznali i zaključili da se radi o istoj ženi. Kada je Aleksandra dodala trešnju na šlag i otpjevala refren, tema je još više došla do izražaja“, ističe Grin Bulz ekipa.

Do saradnje sa Aleksandrom je došlo brzo i spontano. Refren su pisali za ženski vokal, a ona je za samo 10 minuta poslušala demo i odmah pristala na saradnju.

„Riječi „Ne brini,“ poručujemo uvijek i u svakoj situaciji. Manje razmišljajte o problemima, a više djelujte za rješavanje istih. Na taj način razvijate svoj um i (anti)tijelo“, njihova je poruka.

Pjesmu prati i zanimljiv spot, a momci ističu, da su ovaj put, uložili više truda i vremena u video.

„Malo za promjenu, odlučili smo da se potrudimo. Snimanje spota je počelo 2019. na Braču u gradu Supetar. Džo, Đo i Aleksandra uz podršku ekipe „Brač Film Festivala“, a iza kamere se našao naš Crnogorac – Krsto Vulović. Nakon godinu dana „intenzivnog rada“ na spotu, snimili smo scene u auto-mehaničarskoj radionici i u prodavnici. Sve je bilo uz bezuslovnu podršku „Bosonoga produkcije“ iz Banje Luke, koja nam je ustupila sve resurse potrebne za realizaciju“, rekli su članovi benda.

Za vizuelni identitet i snimanje su bili zaduženi Nikola Sekulić i Simo Iljić, Dragana Gana Đedović se odlično snašla kao šminker, a Đorđe Radusin – Lil Đo se ponovo bavio režijom.

U budućnosti poručuju da možemo očekivati što više pjesama, spotova, nastupa i uživanja u njima.

Možda će vam se svidjeti i ovo...