Jelen pivo
Header

Raggamuffin Rising

Sassja    26

Prva žena FMJAM-a, tuzlanska reperka Sassja, okupila je ekipu i napravila najbolji tulum ovog ljeta – na krovu zgrade. Riječ je o novoj pjesmi “Raggamuffin Rising” koja je nastala u saradnji sa splitskim duom Banana Zvuk.

“Raggamuffin Rising” prešao je granicu bez covid pasoša i plan mu je ovog ljeta svojim privlačnim reggae zvukom zaraziti regiju. Pozitive će biti posvuda jer Sassja je ovdje pomiješala reggae i svoj prepoznatljivi rap flow. Riddim potpisuje Banana Zvuk, mix Kantriman, a mastering Marcus G iz Brain Holidaysa.

“Ovu ljetnu dizalicu prati totalno neplanirani, najopušteniji spot koji ćete vidjeti ovog ljeta” – kako sama Sassja kaže, najbolji su oni koji se ne planiraju. Skupila je svoju raju, napravila druženje na krovu s pogledom na Tuzlu, Mario Stjepić je podigao dron, telefoni su uključili kamere i to je bilo to. Jasmin Jatić sve je to spojio u primjer kako bi trebao izgledati barem jedan tvoj ovoljetni party.

Ako ti ni to nije dosta, podsjeti se, baš kao i Sassja, da ti je pauza od druženja uzela dvije godine staža i vrijeme je za sve ono što želiš. Pa neka ovog ljeta ovo bude moto – “tu smo mi za ljubav slavit”!

Možda će vam se svidjeti i ovo...