Jelen pivo
Header

Not good for me

Same & Malik    34

Same & Malik su projekat koji već ima kontinuitet duži vremenski period u različitim heavy i unplugged formama, a sada su publiku obradovali sa singlom „Not good for me“za koji je snimljen i spot. Malik Smajlović vokal i Samir Sinanović ritam i solo gitarista, kao glavni likovi priče su muzičari sa „debelim rock muzičkim dosijeom“.

Southern Storm, Full House, Nermin Puškar, Komuna, samo su neki od bendova u kojima je Samir Sinanović bio gitarista, vokal, bek vocal, te istinski gitarski virtuoz iz Tuzle.

Malik Smajlović je rock poklonicima poznat kao pjevač Generacije bez kompasa, koji paralelno pjeva i u kultnom bluz bendu Slavonskog Broda Brodsky Blues Band.

Malik iza sebe takođe ima niz solo projekata, nekolicinu vocal covera, kao i projekata sa bendovima iz Hrvatske, koji uglavnom sviraju žestok zvuk, a i sam je karakterističan po visokim i moćnim vokalima.

Ostatak ekipe u ovoj pjesmi nije ništa manje vrijedan pomena i momci su sa impozantnim muzičkim angažmanima.

Damir Sinanović Bumbar na bubnjevima, Robert Barić Roba na basu i Kenan Glavinić kao klavijaturista. Spot je rađen u režiji Adnana Hadžibegića Here. Momci i dalje rade na nekim novim pjesmama, dok bine i koncertni prostori još miruju.

Možda će vam se svidjeti i ovo...