Header

Oči boje kestena

Belma Huseinefendić    18

Mlada i talentovana pjevačica Belma Huseinefendić iz Tuzle objavila je svoju prvu autorsku pjesmu “Oči boje kestena” za koju je snimljen i video spot. Sve to zahvaljujući organizaciji “Filmark” koju čine mladi kreativni i ambiciozni ljudi iz Tuzle i tuzlanske regije, okupljeni u ime jednog zajedničkog cilja, a to je produkcija i kreacija audio-vizualnog sadržaja.

“Pjesma je u funky stilu i na našim prostorima ne možemo često čuti takav zvuk i baš zbog toga smo s nestrpljenjem očekivali reakcije publike koje su bile jako pozitivne. Spot je snimljen u prelijepom ambijentu grada Tuzle i Nardi Pub, pod producentskom palicom 19-godišnjeg Ilijasa Jahića, učenika Medicinske škole Tuzla”, istakli su za Jelen Music Show kreatori ovog autorskog djela.

Tekst za pjesmu je napisala Belma Sakić, muziku potpisuju Nedim Hajdarević i Kenan Hamzić. Reditelj Sulejman Muratović je u timu sa Jasminom Jatićem, Azurom Salihovićem, Amarom Sočićem, Jasminom Gazijom dao recept sa puno dobrih, bajkovitih, univerzalnih, do sada u Tuzli neviđenih sastojaka kada je u pitanju produkcija spota.

Možda će vam se svidjeti i ovo...