Jelen pivo
Header

Para

Tattoo    53

Dalibor Popović Mikša bio je istinski umjetnik, predano posvećen kako slikarstvu, tako i muzici. Ova činjenica je poznata svim ljubiteljima prijedorske grupe Tattoo, koji će, zajedno sa članovima benda, vječno čuvati uspomenu na prerano preminulog Mikšu.

U to ime promovisan je spot za njihovu pjesmu „Para“ sa albuma „U nebogled“ koji je objavljen u produkciji Radio-televizije Republike Srpske, te je održana svirka posvećena ovom umjetniku. Promocija spota bila je na programu RTRS, dok je “Tattoo Tribute Night” održan u “Rock Symphony Cafe” u Banjaluci.

Mihajlo Vukić Miki iz benda Tattoo zahvalio se obožavaocima grupe, kao i RTRS-u na podršci.

“Situacija u kojoj se nalazi grupa nakon Mikšine smrti je itekako dirljiva za nas. Nastavljamo sa radom i za početak ćemo organizovati tribute večeri. Takođe, pripremamo novi album sa tekstovima i muzikom Dalibora Popivića”, istakao je Vukić.

Spot za pjesmu “Para” montirao je Ognjen Radumilo.

“Emocije su bile najzaslužnije kada je u pitanju rad na spotu. Mikša i ja smo bili dugogodišnji prijatelji, a ja sam se potrudio da u spotu ispratim sve njegove želje i ideje”, rekao je Radumilo.

Ideja za “Tattoo Tribute Night” je dobra zabava, kao i želja da se oda poštovanje čovjeku koji je dugi niz godina stvarao izuzetnu muziku i ostavio snažan pečat na BiH muzičkoj sceni.

Na tribute večeri nastupio je “Tattoo acoustic” i specijalni gosti, bendovi: Ultrazvuk, Tupas mene, Sopot, Lady D, Balkan Expres, kao i pjevačice Vanja Mišić i Maja Tatić.

Možda će vam se svidjeti i ovo...