Jelen pivo
Header

Ponekad (Karantinski video)

The Shejvers    60

Bend The Shejvers iz Prijedora obradovao je svoju publiku novim video-spotom za pjesmu “Ponekad”, nastalim u kućnoj izolaciji.

“Situacija oko korona virusa nas je zatvorila u kuce, ali je nas kao bend poprilično angažovala da radimo na drugom albumu koji smo uglavnom snimili. Ipak, ima tu još dosta posla da bi dobio željenu formu i zvučao onako kako smo mi zamislili. Inače, pjesma “Ponekad” je četvrti  singl sa drugog albuma i snimili smo je malo prije pojave famoznog virusa”, rekli su nam članovi benda The Shejvers.

Bend The Shejvers je još jedan domaći bend kojeg trenutna pandemija nije spriječila da stvara kvalitetnu muziku, ali, kao i svi ostali muzičari, jedva čekaju da se stanje normalizuje. Ipak, drago im je što su nešto stvorili i u ovom periodu.

“Dok smo radili na pjesmama, javio nam se nas dugogodišnji prijatelj Indir Merdanović sa idejom da uradimo spot u izolaciji, koji će nas podsjećati na vrijeme koje je u najmanju ruku bilo izazovno. Tako da smo zadovoljni kako je ispalo, a pjesma je stvarno naišla na super reakcije kod publike”, poručuju iz benda.

Možda će vam se svidjeti i ovo...