Jelen pivo
Header

Pozornica snova

Marko Kelečević    24

Poslije numere “Kad se jutrom probudim”, banjalučki muzičar Marko Kelečević predstavio je novu pjesmu “Pozornica snova”, za koju kaže da je napisana prije nekoliko godina, ali je čekala prave ljude da izađe na svjetlo dana.

“Singl je urađen u fank žanru. A zašto takav naziv? U snovima je sve moguće, pa čak imati i svoju pozornicu.To je jedan svijet mašte u kojem jednostavno možeš sve”, poručuje muzičar.

Čitav bend je učestvovao u pjesmi, kao i u spotu. Autor teksta i muzike je sam Marko, a aranžman je uradio bend koji pored njega čine Damir Marjanović Šaba na bubnjevima, Aleksandar Vlajsavljević na bas gitari, Igor Stanković na gitarama & Dušan Pokrajčić na klavijaturama i saksofonu. Bas gitaru na ovoj pjesmi je snimao Miloš Vujić.

“Kako je pjesma već postojala, nije trebalo puno vremena da uradimo aranžman i da je upakujemo kako smo htjeli. Snimili smo pjesmu kod Dražena Kecmana u Cirith Ungol studiju u Aleksandrovcu. Dražen je uradio odličan posao. U maju smo snimili spot u studentskom pozorištu Banja Luka. Spot smo snimili za jedan dan.”

Za sada su pored Pozornice snova snimljene još 3 pjesme i jedna je u fazi završavanja. On se nada da će sve objaviti do kraja godine, te ako bude prilike snimiti barem još dva spota.

Spot za pjesmu “Kad se jutrom probudim snimljen je u automobilu, a za vizualizaciju novog singla “Pozornica snova” nije nedostajalo mašte i kreativnosti.

“Spot u Renou je bio zabavan, ali i ovaj spot je takođe zanimljiv. Dugačiji je nego prethodni, nema vožnje. Pokušali smo napraviti jednu “Pozornicu snova” igrajući se bojama, svjetlom i sjenkama. Nadam se da će se svidjeti publici”, poručuje Marko za kraj.

Možda će vam se svidjeti i ovo...