Jelen pivo
Header

Tiha voda

Nermin Puškar    69

Jedan od omiljenih bh. pjevača, harizmatični kantautor Nermin Puškar objavio je novi singl i video spot za ljubavnu numeru “Tiha voda”. Nermin je autor teksta i muzike, a aranžman je radio zajedno s muzičkim producentom Mahirom Sarihodžićem.”Tiha voda” snimljena je u studiju “Long Play” produkcije u Sarajevu i u RSL studiju u Novom Mestu. I ovog puta pjesmu su oplemenili Dado Marinković na bubnju i Jani Hace na bas gitari, dok je Mahir Sarihodžić dao svoj pečat na sintisajzeru, a otpjevao je i prateće vokale.

Video za pjesmu radila je ekipa Mediaspot produkcije u saradnji s “Instant” produkcijom iz Ljubljane. Ista ekipa radila je i videospot za pjesmu “Kad u ovu ljubav sumnjam”, koja je doživjela veliku popularnost kod publike. Režiju i scenarij potpisuje Perica Rai, a direktor kamere je Vladan Janković. U spotu se pojavljuje talenovana slovenska glumica Gea Erjavec.

Kako je Nermin ranije najavio, neće se zaustaviti izdavanjem novog singla, već da će “Tiha voda” biti odlična uvertira za album, koji takođe priprema sa Mahirom. Pored albuma, koji bi trebao biti objavljen tokom ove godine, Puškara očekuju i brojni koncerti širom BiH.

Možda će vam se svidjeti i ovo...