Jelen pivo
Header

Trust (Live session)

BruhUuhu    56

Bend BruhUuhu iz Zenice, nominovan je za MAC/Music Award Ceremony 2020. Ovaj bend je nominovan u kategoriji “Novi izvođač”, što je izuzetno obradovalo ove mlade muzičare, koji sigurnim koracima osvajaju domaću, ali i regionalnu muzičku scenu. Dodjela regionalnih muzičkih nagrada Music Awards Ceremony (MAC 2020), biće održana po drugi put 27. januara 2020. u Štark Areni u Beogradu.

“S obzirom da je grupa BruhUuhu sa radom počela krajem 2018. godine, te da smo do sada javnosti predstavili tri pjesme za koje su urađeni i spotovi, za nas je ova nominacija od velikog značaja. Činjenica da prema pravilniku Music Award Ceremony, izvođače nominuju mediji iz regiona, daje dodatnu satisfakciju BruhUhuhu da nastavi sa još intenzivnijim radom. Nadamo se da će publika, koja preferira alternativniji zvuk, izabrati BruhUuhu kao bend za kojeg će glasati”, ističu članovi benda.

BruhUuhu je nakon završetka snimanja prvog dijela albuma, tačnije 5 pjesama, održao Live session za uži krug prijatelja i saradnika grupe. Session je realizovan u prostorijama community RadiYO Active-a u čijem studiju se i snima album. Live session je snimljen i objavljen na Youtube kanalu Bruhuuhu music.

Možda će vam se svidjeti i ovo...