Jelen pivo
Header

Dobrodošao

E-Not Band    60

Tuzlanski E-not bend, kojeg čine Maja Kunosić vokal, Nikson bubnjevi i udaraljke i Anes Imamović klavijatura i synth bass, snimio je novi spot za pjesmu „Dobrodošao“. Nakon singla „Ti si moj Sunčan dan“, koji je bio ljetno osvježenje sa funky ritmom, ovog puta bend je odstupio od tog zvuka sa više elektronskih detalja i time uplovio u nešto moderniji klupski stil.

Za prateće vokale u ovoj pjesmi se pobrinula Belma Huseinefendić. Pjesma je snimana u Art studiju E-not production, za muziku i aranžman pobrinuo se A. Imamović, dok je tekst napisao Osman Salkić.

Spot za pjesmu „Dobrodošao“ radio je Jasmin Jatić – Level Media, u saradnji sa Mariom Stjepićem. Spot je sniman u tuzlanskom domu mladih, klubu „Palma“. Pojavljuju se modeli i plesači Mery, Jaca i Ramov, a za make-up i styling se pobrinula Una Stjepić.

Pored stalnih angažmana i live nastupa, bend vrijedno radi i na novoj pjesmi, a samim tim i izdavanju svog prvog albuma. Vjerujemo da će novi singl „Dobrodošao“ uskoro postati obavezna numera na ovdašnjim klupskim playlistama.

Možda će vam se svidjeti i ovo...