Jelen pivo
Header

Oprosti za bol

Eho Radar    46

Prijedorski bend Eho radar je objavio novi singl i video spot “Oprosti za bol”, koji je oduševio ljubitelje kvalitetnog rock zvuka! Novi singl je sniman u Cirith Ungol studiju u Aleksandrovcu i u studiju MC Pavarotti u Mostaru tokom prošle godine. Miks, mastering je radio Dražen Kecman, snimatelj je bio Saša Karabatak, a tehničar Sead Zaklan. Atraktivan video spot za novi singl je režirao Mladen Marjanović, a spot je sniman u Prijedoru i Banjaluci.

Bend Eho radar nastao je 2017. godine u Prijedoru, iz ljubavi četiri mladića prema muzici, a do sada su objavili tri autorska singla. Članovi ovog benda su vokal i gitarista Marko Divjak, basista Denis Sikirić, bubnjar Nenad Popović i gitarista Nikola Grab.

Fokusirani su na rock muziku, ali im nije bitno kojeg tipa su pjesme sve dok se njima dopadaju. Do sada su za bend napisali 11 pjesama, ali objavili su samo tri – „Prah“, „Tražim te“, kao i novi singl “Oprosti za bol”.

Ističu da im je novi singl najdraži od sve tri do sada objavljene pjesme, jer je pravo zadovoljstvo svirati je.

Do sada nisu mnogo nastupali, svirali su nekoliko puta sa lokalnim bendovima iz Prijedora. A pored lokalnih nastupa, prošle godine su učestvovali na gitarijadi „Na putu za jug“, koja se održavala u Mostaru i na prvom „Rock festu“ u Aleksandrovcu. Na oba događaja osvojili su prvo mjesto. U narednom periodu planiraju da intenziviraju nastupe, a trenutno su u toku i pregovori sa važnijim regionalnim festivalima za ovu godinu.

Možda će vam se svidjeti i ovo...