Jelen pivo
Header

Vrući tron preuzela grupa Retro!

Ove sedmice na našem “Vrućem tronu” našla se zahvaljujući glasovima publike, grupa Retro, sa singlom “U tvojim rukama”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi. Visoko drugo mjesto zauzima Božo Vrećo sa pjesmom “Krila”, koji se na ovoj poziciji nalazio i prije tačno sedam dana. Treće mjesto na “Top 10” listi zauzima Tupas Mene i singl “Stranac”, koji je ostvario napredak za jedno mjestu u odnosu na prethodnu sedmicu.

Kolja Pejaković sa singlom “Život je san” je u padu za jedno mjesto, te se ove sedmice nalazi na četvrtoj poziciji, dok se na petom mjestu nalazi bend Charna sa singlom  “Sanjaš”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na listi. Frenkie, Kontra i Indigo sa singlom “Mosh pit”, nakon prošlosedmične vladavine “Vrućim tronom”, značajno su u padu, pa se u ovoj sedmici nalaze na šestom mjestu. Sedmo mjesto zauzima Dalal Midhat sa singlom “Instant”, koja je u padu za jedno mjesto.

Palladio String Quartet i “Horizons” je sa petog mjesta došao na osmu poziciju, te je u padu za tri mjesta.

Ovosedmični noviteti na “Top 10” listi su E-Not bend sa singlom “Dobrodošao” i BruhUuhu sa singlom “Trust” – Live Session.

Glasovi publike odlučuju ko će se naredne sedmice naći na “Vrućem tronu”. Do nedjelje uveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu do vrha “Top 10” liste.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...