Jelen pivo
Header

Trojica

1-53

Trojica je sastav mladih ljudi iz Zenice različitih umijeća u polju muzike i videa. Ovaj bend su ispočetka činila dva stalna člana Aldin Šehić i Duško Kostić, a odnedavno su tu i Adem Zečak i Imran Maglajlić.

Sastav ima za cilj promovisati vlastite projekte i muzičke video projekte kroz razne aktivnosti nevladinih organizacija, društvenih angažmana i aktuelnih tema. Treći i ostali članovi variraju od projekta do projekta, tehničkih zahtjeva ili same inspiracije muzičara. Misija i vizija Trojice je uključiti u njihov rad i sve njima poznate, mlade, stare i neafirmisane muzičare. Trojica u svom muzičkom radu žele i daju prostor svim onim muzičarima koji imaju šta da kažu, koji žele nešto da kažu, ali nemaju gdje. Ovo je način da se mladim muzičarim pruži podrška, da im se da prostor i da ih se ohrabri u njihovom kreativnom procesu.

Trojica ne žele da rade covere drugih pjesama, oni žele i imaju svoj materijal i svoj način obraćanja publici. Smatraju da je za jednog muzičara važno da se iskaže u tom kreativnom procesu, da odsvira sve ono što u jednom muzičaru čuči. Zenička muzička scena treba još muzičara koji će je autorskim radom obogatiti, a Trojica su na tom putu.

Videos