Jelen pivo
Header

Lejdi Ena

Trojica    54

Zenički bend Trojica snimio je novi singl i video spot za pjesmu „Lejdi Ena“. Pjesmu su snimili u studiju kod Davora Logarića u Zenici, koji im je uradio i mastering. Video su snimali Haris Badžić i Duško Kostić, koji je bio zadužen i za montažu spota.

„Drago nam je da smo ovaj put pjesmu snimili uživo, bez ikakvih kompjuterskih zvukova. Bubanj je „živi“, ostavili smo prve tejkove vokala i basa, „nalijepili“ električnu gitaru samo na jednom mjestu, a akustičnu smo snimili na mikrofon. Bek vokale smo snimali sva četvorica, baš onako kako smo htjeli i kako najbolje zvuči“, istakli su iz benda Trojica za Jelen Music Show, gdje je njihova nova pjesma premijerno puštena.

Lejdi Ena je, kažu ovi muzičari, priča o neuračunljivoj djevojci koja ispoljava samo emotivnu stabilnost.

„Međutim, kada zagrebete malo dublje, primjetićete da se u stvari radi o podvojenoj ličnosti. Tako smo i temeljili priču u spotu – da imamo dvije različite Ene“, pojašnjavaju Trojica.

Dvije Ene u spotu glume Zerina i Naida, a momak koji igra kolateralnu štetu Eninih prenosa je Adnan Horić. Kada su u pitanju planovi za budućnost, Trojica kažu da će nastaviti sa stvaranjem autorske muzike, a dok ne budu potpuno zadovoljni sa repertoarom, neće forsirati koncerte.

Možda će vam se svidjeti i ovo...